MónTerrassa
La Policia decomissa productes de dins d’un cotxe amb un conductor drogat

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar un home conduint drogat i amb bosses plenes de productes de roba i perfum, el dia de Nadal. Els agents van aturar l’home perquè estava conduint de forma temerària pel barri de Sant Pere Nord, i més tard van descobrir que conduïa sota els efectes de la droga, motiu pel qual va acabar denunciat. Els agents van decomissar tots els productes que van trobar dins del vehicle ja que no es va poder acreditar la seva pertinença.

Els fets van tenir lloc el passat dissabte 25 de desembre a les 19:50h, quan el 112 va informar que hi havia un vehicle fent maniobres temeràries al carrer de l’Historiador Cardús, a l’alçada del carrer de Frederic Mompou. En rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc i va localitzar el vehicle es qüestió, que estava ocupat per tres persones. En adonar-se de la presència de la Policia, les tres persones van sortir del turisme i dos d’ells van sortir corrent cap al portal del seu domicili.

Els agents van poder interceptar el conductor abans que entrés al seu domicili, així com un dels acompanyants, que es va quedar al costat del cotxe sense fugir. La policia va identificar aquestes dues persones, i va ser just en aquell moment quan es van adonar que a l’interior del vehicle hi havia dues bosses plenes amb peces de roba nova de diferents equips de futbol i 17 capses de perfum precintades amb l’etiqueta d’uns grans magatzems. Cap del dos identificats va poder acreditar la seva pertinença, de tal manera que els agents van decomissar tots els productes.

A part, com que el conductor del vehicle conduïa de forma temerària, els agents li van realitzar el drogo-test, que va donar positiu en THC. Així doncs, els agents van denunciar el conductor per conduir amb presència de drogues a l’organisme.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a desembre 28, 2021 | 08:21
    Pere desembre 28, 2021 | 08:21
    Sant Pere Nord. Quin barri més acollidor i multicultural ens ha quedat. Gràcies Jordi Ballart, Noel Duque, Carlos Caballero, Isaac, etc, etc....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa