MónTerrassa
Una persona va ser apunyalada a Terrassa
  • CA

Una persona va ser apunyadala a Terrassa el passat cap de setmana. Els fets van passar cap a les quatre de la matinada del diumenge. Segons sembla, un dels implicats va patir lesions en un braç. Segons ha pogut saber Món Terrassa, els Mossos se’n van assabentar a través d’una trucada feta des de l’Hospital del Consorci Sanitari, situat a la carretera de Torrebonica, per un cas que depassava la normalitat. La informació avisava d’un ferit amb arma blanca en el transcurs d’una baralla.

Investigació oberta

Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació, que continua oberta per determinar què va passar exactament i com va acabar amb un ferit. La policia de la Generalitat va detenir l’agressor, que s’hauria presentat a la comissaria i reconegut l’acció. Aquesta persona va ser detinguda per un presunte delicte de lesions, han explicat fonts del cos. També s’ha pogut saber que és jove, de 30 anys. I la seva nacionalitat és espanyola. Ara per ara no ha trascendit el lloc on van passar els fets ni per quina raó es va produir la baralla, ni tampoc si hi havia altres persones implicades.

Un a la rambla

Els apunyalaments no són gens habituals a la ciutat, però sí que de tant en tant se’n té notícia. Un home va ser ferit a la rambla de Terrasssa el 19 de juliol. Un individu en va punxar un altre i va fugir. Els fets van despertar una gran expectació a la Rambla, on hi van anat efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Municipal i del Servei d’Emergencies Mèdiques (SEM). En aquella ocasió els fets van passar en ple dia i en un lloc cèntric i a vesar de gent, i el ferit sagnava molt. L’autor va ser detingut. Una discussió entre dos coneguts va acabar malament. El detingut tenoa 57 anys, era nacional i veí de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa