MónTerrassa
Persecució de pel·lícula de la policia de Terrassa a un motorista

Persecució de pel·lícula de la policia de Terrassa a un motorista. I ha acabat amb una detenció. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa realitzava un control de pas al carrer del Bages, en la cruïlla amb el carrer de Colom, un lloc habitual, ha observat aquesta matinada, cap a tres quarts d’una (a les 0.42 hores, exactament) un conductor de motocicleta que en veure els agents ha efectuat una maniobra evasiva i ha llançat alguna cosa a la calçada.

Després de desfer-se del paquet, el conductor ha fugit amb la motocicleta a gran velocitat, i els agents egarencs han iniciat una persecució fins arribar al carrer del Miño, a prop d’on es troba amb l’avinguda de Santa Eulàlia. Allà, els agents han aconseguit aturar el motorista i han procedit a la seva identificació. En aquell moment, han comprovant que l’home no disposava de permís de conduir i que l’objecte que havia llançat a terra prèviament es tractava d’un paquet amb cocaïna.

Els agents han procedit a realitzar el drogotest, un aparell que funciona per detectar la presència substàncies estupefaents i psicotròpiques dins de l’organisme, però sense indicar el nivell que s’ha consumit i si influeix o no en la capacitat per conduir, a diferència de les proves d’alcoholèmia. El conductor ha donat un resultat positiu en cocaïna, motiu pel qual se li han interposat les denúncies pertinents.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa també va enxampar el passat 3 de març un altre conductor que circulava amb droga amagada. Agents de la policia que es trobaven patrullant van observar que el conductor del turisme no duia el cinturó de seguretat posat i van fer aturar el vehicle al carrer de Blasco de Garay. Es va procedir a la seva identificació, i van comprovar que duia a sobre 20 grams de marihuana i una cigarreta tipus porro. Amb aquesta evidència al damunt, l’individu va quedar denunciat per tinença de substàncies estupefaents i per conduir sense cinturó, el que suposa no només un sanció econòmica sinó també la pèrdua de punts del carnet de conduir.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ester a març 16, 2022 | 16:47
  Ester març 16, 2022 | 16:47
  Quina ciutat més agradable i cívica.
 2. Icona del comentari de: Ramón Gil Vidal a març 17, 2022 | 15:05
  Ramón Gil Vidal març 17, 2022 | 15:05
  Buenas tardes, quería hacer referencia a un hecho que ayer me ocurrió en la puerta del Lidl de Terrassa, dejé mi coche estacionado y fui a la celebración del cumple de una amigo en el Rte Cala Rafa de la Carta de Rubí, me deje el coche abierto y en marcha...... En fin un desastre......me llamaron pasada más de una hora la Policía Municipal de Terrassa, u a persona que estaba en el campo de fútbol de Les Fonts ( Técnico del club) llamo a la Policía Municipal para dar notificación de la situación, desde aquí quiero dar las gracias a esta persona y la Policía Municipal, creo que siempre pensamos que que la Policía Municipal está para multarnos y perseguir a los ciudadanos y casos como el mío demuestra que hay muy buenos ciudadanos y un servicio de atención ciudadana por parte de la PM muy elogiables, muchísimas gracias....por último decir que el coche es de alta gama valorado en más de 60.000€
 3. Icona del comentari de: Jrmv a març 17, 2022 | 21:50
  Jrmv març 17, 2022 | 21:50
  Y a mi tube un juicio en Vilanova el año pasado y me dijeron que era un "temerario"..salía de una zona de carga a menos de 10 km..ni aceleraré y una moto chocó conmigo que se fué a la derecha calle de doble direccion y cayó al suelo..entonces este que es???

Nou comentari

Comparteix