MónTerrassa
Persecució pels carrers de Terrassa per aturar un conductor temerari
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va protagonitzar una persecució pels carrers de Terrassa per aturar un conductor temerari. Els serveis d’emergència van rebre aquest dimarts, cap a dos quarts de dotze de la nit, la trucada d’un particular que informava que hi havia diversos vehicles fent curses a prop del carrer dels Dipòsits, al barri de Can Boada. Fins al lloc s’hi van dirigir dues dotacions policials, que en arribar hi van localitzar un ciclomotor. El conductor però no es va aturar, ans al contrari, va fugir a gran velocitat en veure’ls.

Va ser així quan va iniciar-se la persecució. Els agents van seguir-lo fent-li indicacions perquè s’aturés, però el conductor va fer cas omís a les senyals i va continuar la marxa a gran velocitat sense respectar els semàfors. Finalment, la Policia Municipal va aconseguir aturar-lo quan ja es trobava a la carretera d’Olesa i va acabar denunciat per conducció temerària i incompliment reiterat de les ordres dels agents.

Més successos

Una dotació de la Policia Municipal que estava realitzant patrullatge dimarts, a les 20 h, va identificar a dues persones que es trobaven circulant pel carrer de la Mare de Déu de les Neus. Els agents van procedir a escorcollar-los, i van localitzar una bossa amb 5.7 grams de marihuana a un d’ells, i una altra amb 2,9 grams, també de Marihuana, a l’altre. Tots dos van ser denunciats per tinença d’estupefaents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa