MónTerrassa
Persecució per atrapar tres lladres per un robatori violent a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va detenir tres homes per un delicte de robatori amb violència aquest passat diumenge a la matinada a Terrassa. Els lladres van intentar fugir després del robatori, que va tenir lloc a la Rambla d’Ègara, però els agents policials van aconseguir atrapar-los després d’una persecució per la zona, segons explica la policia.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts d’un quart de set del matí de diumenge a la Rambla d’Ègara de Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal va ser requerida mentre feien un servei de vigilància territorial per part d’un particular que manifestava haver estat víctima d’un robatori amb violència, juntament amb el seu amic.

Segons expliquen, els autors van fugir després de cometre el robatori. Així doncs, en arribar al lloc indicat, els agents van iniciar una cerca per la zona i van localitzar tres persones que coincidien amb la descripció que els hi havien facilitat les víctimes. Després d’una persecució, la policia va aconseguir interceptar els tres infractors i van ser detinguts per un delicte de robatori amb violència.

Un detingut per agredir un agent de la Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir un home per agredir un dels agents del cos de seguretat. Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de dos quarts de deu de la nit del dissabte, dia 7 de maig, al carrer de Sant Sebastià. La Policia Municipal va rebre una trucada requerint presència policial per què “hi havia una persona alterada i donant cops a l’entrada d’un edifici”, segons explica el cos policial. Així doncs, es van dirigir fins al lloc indicat i van observar que l’home autor dels fets “es trobava en estat d’ebrietat i va començar a agredir-los”, motiu pel qual va acabar detingut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa