Agents de la Policia Municipal de Terrassa han protagonitzat aquest divendres, 1 d’octubre, una persecució per atrapar un lladre que havia entrar a robar en un habitatge de Terrassa. Els fets han tingut lloc de matinada, cap a un quart de cinc, quan una trucada d’una empresa de seguretat ha informat als serveis d’emergència que s’havia activat l’alarma antirobatoris instal·lada en un edifici situat al carrer de Sant Pau, entre els carrers de Bernat de l’Om i de Sant Cristófol, en ple Centre de la ciutat.

Fins al lloc s’hi han dirigit dues patrulles de la Policia Municipal, que han comprovat com, efectivament, havia saltat l’alarma i com hi havia indicis clars que algú havia aconseguit entrar dins de l’edifici. Ha estat aleshores, quan s’estava realitzant la inspecció, que han localitzat al mateix lloc des fets un home que, només en veure la presència dels agents, ha decidit no pensar-s’ho dos cops i fugir cames ajudeu-me.

La patrulla ha reaccionat ràpid i l’ha pogut interceptar després d’una bona persecució. Tot seguit, han comprovat que l’home havia accedit a l’interior de l’edifici. L’individu ha quedat detingut acusat d’un presumpte delicte de robatori amb força i traslladat a les dependències policials, a la comissaria ubicada a l’avinguda Glòries Catalanes.

Nou comentari