MónTerrassa
Persecució per atrapar un individu que havia furtat en una botiga de Terrassa
  • CA

Cap a les 19h d’aquest dilluns, uns agents de la Policia Municipal de Terrassa que patrullaven pel carrer de Bosch i Gimpera, van ser alertats per un particular que havia vist un individu que portava diverses peces de roba. El testimoni els va assenyalar la persona que, en adonar-se de la presència policial, va fugir corrents en direcció a l’avinguda de Santa Eulàlia, on va ser interceptat per una altra unitat policial.

En preguntar-li per la procedència de la roba, l’individu va informar que l’havia furtat d’un establiment del centre comercial proper. Els agents van portar el material sostret a la botiga, on la responsable el va reconèixer com a propietat del local i el va valorar en 156 euros. Aquesta persona va informar també que aquell matí el sospitós havia sostret altres articles de la botiga.

La unitat policial va informar a la responsable de la necessitat de presentar la corresponent denúncia, mentre que l’autor dels fets va ser traslladat a la Prefectura per identificar-lo i informar-lo que s’instruirien diligències penals per haver comès un delicte de furt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa