MónTerrassa
Peces de roba cremades generen alarma en una nau a Terrassa
  • CA

Una olor a cremat va generar alarma al barri d’Ègara de Terrassa, ahir dilluns a la nit. L’alarma van mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, es tractaven d’unes peces de roba cremades en una nau abandonada.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze de la nit (a les 23:34h) d’ahir dilluns 26 de setembre, al carrer de Sevilla, prop de l’avinguda del Vallès. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís d’alguna persona que sentia una forta olor a cremat i ràpidament es van dirigir fins al lloc indicat.

Tot apunta que hi hagués un foc, però en arribar van comprovar que no hi havia cap incendi. Els Bombers van fer una revisió per la zona, i van trobar unes peces de roba cremades en una nau abandonada, però el foc ja estava apagat. Això doncs, es va quedar en un ensurt. Cap persona va resultar ferida.

Un incendi crema part d’una casa a Les Fonts de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van haver d’actuar en un incendi en un habitatge de Les Fonts de Terrassa aquest passat dissabte al vespre. A les 20:49h, van rebre un avís que una part de la casa estava cremant, i van activar fins a quatre dotacions que es van dirigir ràpidament fins al carrer de Sant Agustí, entre la carretera de Rubí i el carrer de Roma.

En arribar, no hi havia ningú a l’interior de la casa, tothom ja era fora al carrer. Segons informen, va cremar un quartet situat al costat de la cuina. Sortia fum de la façana de la casa, que va quedar afectada per fum i temperatura. També es va fer una inspecció d’un altell on també hi havia arribar el fum. Vint minuts més tard de l’avís, els Bombers van donar per controlat l’incendi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa