MónTerrassa
Va patir un accident quasi mortal i la multen per saltar-se el confinament
  • CA

La Xènia és una noia que va patir un accident de cotxe gairebé mortal ara fa quasi un any. La veïna de Cerdanyola del Vallès i treballadora a Terrassa tornava de treballar de la ciutat egarenca per la C-58 amb el seu degut justificant de mobilitat, quan de sobte un accident quasi li treu la vida. Un any més tard, la Generalitat li reclama 800 euros pels danys causats a l’autopista per l’accident i una multa de 300 euros per saltar-se el confinament municipal, segons ha explicat la jove al programa El món a RAC1.

Era el 9 de gener de 2021 estàvem en confinament municipal, i un tram de la C-58 estava glaçat degut al temporal Filomena. El cotxe de la jove va patinar degut al gel que hi havia a la carretera, va perdre el control del vehicle, i va sortir disparat fent voltes de campana. L’emissora afirma que la Xènia va poder sortir gatejant del cotxe, tenia un tall profund al braç esquerre i tot de vidres clavats a les mans i a la cara: “A l’hospital em van dir que, malauradament, veuen sovint accidents com el meu i que en sortim vius un de cada vint”, va explicar.

Quan la policia i els serveis sanitaris van arribar al lloc de l’accident, van atendre-la allà mateix i més tard la van traslladar a un hospital. Abans, els Mossos d’Esquadra van fer-li un control d’alcoholèmia amb un resultat de 0,0%, ja que tornava de treballar i no havia begut. Els agents van indicar-li que no podia estar en aquell lloc perquè hi havia confinament municipal, al que ella va respondre que no estava fent res il·legal i que portava el justificant a sobre, però els agents mai li van demanar.

Dues multes un any més tard

Un any més tard, la Xènia ha rebut dues multes. El passat octubre, la Generalitat li va reclamar 800 euros pels danys causats a l’autopista per l’accident, un fet que va xocar a la Xènia ja que l’accident no havia estat culpa seva: “Em pensava que era una broma. No em podia creure que m’estiguessin reclamant diners a mi per un accident que no havia estat culpa meva”, afirma a l’emissora de ràdio. Poc després, va rebre una nova multa de 300 euros per saltar-se el confinament municipal. La jove assegura que no pensa pagar la multa, ja que tornava de treballar i portava el justificant.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Laura a gener 07, 2022 | 22:13
    Laura gener 07, 2022 | 22:13
    La justícia d'aquest país és realment lamentable. Veus casos com aquest i després casos d'okupes, persones amb desenes d'antecedents penals.... I penses que realment la justícia està podrida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa