MónTerrassa
Pateix un accident de cotxe anant borratxo a la Plaça de la Dona
  • CA

Un home va patir un accident de trànsit a la plaça de la Dona de Terrassa ahir a la nit, anant borratxo. Un trucada a les 22:28h de la nit va informar a la Policia Municipal de Terrassa que un home acabava de tenir un accident de cotxe a la Plaça de la Dona. En rebre l’avís, una unitat de Policia Municipal es va dirigir fins al llocs dels fets immediatament. En arribar, la policia va comprovar que el conductor estava en bon estat, i que, per sort, no havia resultat ferit. Els agents van veure que el conductor havia sortit de la via, ja que el vehicle estava situat a sobre de la vorera de la rotonda. A més a més, un dels pneumàtics del cotxe estava rebentat, de tal manera que el vehicle es va quedar immobilitzat mecànicament i no el podia moure de cap manera.

Després de revisar l’estat del conductor i del cotxe, els policies van procedir a realitzar-li la prova d’alcoholèmia, que va donar positiu amb un resultat de 1,04 mg/l. La segona prova d’alcoholèmia va donar també positiu, amb un resultat de 1,06 mg/l. D’aquesta manera, la policia va obrir diligències al conductor per alcoholèmia positiva.

Més successos

Una persona en cadira de rodes va ser ferida en un atropellament ahir al migdia. El 112 va informar ahir, a les 12:40 h, del que havia passat: un turisme havia atropellat una persona que es desplaçava en cadira de rodes al carrer de Giralt i Serra, amb el carrer de Joan Abelló i Bufí. En rebre l’avís de l’accident, dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa i Bombers es van dirigir fins al lloc indicat, i van assistir a la persona ferida, que va requerir que fos traslladada en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Mentre la dona era traslladada, la policia va realitzar tasques de regulació del trànsit perquè els vehicles poguessin tornar a circular, ja que la via va quedar tallada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa