MónTerrassa
Operació antidroga a Sant Pere Nord de Terrassa
  • CA

Una operació antidroga es porta a terme avui al barri de Sant Pere Nord. El dispositiu corre a càrrec dels Mossos d’Esquadra, que compten amb el suport de la Policia Municipal. L’entrada a l’habitatge s’ha fet a les deu del matí, i ara encara hi ha agents dins investigant en vàries de les plantes de l’edifici, situat entre els carrers de Frederic Mompou i de Mossèn Tatcher, i a tocar dels de Manresa i de l’Historiador Cardús i la riera de Les Arenes.

L’acció es fa gràcies a un incendi. Un foc va afectar el pis i es van veure elements que van fer sospitar que podia haver-hi algun tema relacionat amb les drogues. Avui, al lloc dels fets hi ha dos vehicles dels Mossos, dos judicials i un de la Policia Municipal. En aquests moments, encara no ha trascendit de quin tipus de droga es tracta, però Món Terrassa ha pogut saber que no és marihuana, i s’especula amb cocaïna i heroïna.

El foc que va fer sospitar i que ha portat a l’entreada al domicili

Un incendi va afectar ahir dijous, 3 de març de 2022, un habitatge situat al número 36 del carrer de Sant Cugat de Terrassa. Les flames van afectar el menjador i el fum es va extrendre arreu. Tres persones van resultar intoxicades. El Sistema d’Emergències Mèdiques les va atendre “in situ” i després les van traslladar fins a les urgències de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Una altra operació antidroga

La Policia Nacional va desarticular el juny de 2021 una organització criminal que es dedicava a distribuir drogues a la província de Barcelona, especialment a Sabadell i Terrassa i el Baix Llobregat. La xarxa s’estructurava en forma d’entramat amb diversos grups interconnectats entre si i comptava amb connexions al Marroc, Romania i diversos països d’Amèrica del Sud.

La investigació va començar a finals del 2019 i des de llavors els agents van realitzar 24 registres a immobles, on han intervingut diversos quilos de substàncies, 111.000 euros en metàl·lic, armes, una embarcació i dos cotxes d’alta gamma. A més, la policia va detenir 26 persones, de les quals 10 van ingressar en presó preventiva.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia Garcia a març 05, 2022 | 12:31
    Mireia Garcia març 05, 2022 | 12:31
    Sant Pere Nord ja s'ha convertit en un gueto. Massa gent incívica nouvinguda, sense feina, sense ingressos, sense res més que robar i delinquir. L'Ajuntament ha de mirar el tema de la segregació. No podem tenir tots els paràsits al mateix barri i d'altres (el CENTRE, per exemple) nomes viviuen la élite.
  2. Icona del comentari de: Alberto a març 05, 2022 | 22:41
    Alberto març 05, 2022 | 22:41
    Terrassa s'esta perdent i no es fa res

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa