MónTerrassa
Onze denunciats per xivarri i un per pixar a la via pública a Terrassa

Cap de setmana de denúncies per fer xivarri i molestar els veïns amb botellots en parcs i places de Terrassa. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que estava realitzant patrullatge per la zona de la plaça del Vapor Ventalló va denunciar dissabte a les 00.50 h tres persones que es trobaven a la plaça fent xivarri sense respectar el descans nocturn. Una d’aquestes persones també va ser denunciada per miccionar a la via pública. Posteriorment, a la 1.20h els agents van denunciar a cinc persones més que s’havien reunit a la plaça i estaven pertorbant el descans dels veïns.

Al mateix dissabte, però unes hores abans, la Policia Municipal va rebre una trucada, cap a les 18.34 h, informant que hi havia cinc persones causant molèsties a l’Avinguda de Barcelona, a l’alçada amb el carrer de Ricardo Caro, al barri de plaça Catalunya-Escola Industrial. Fins al lloc s’hi van dirigir dues dotacions de la Policia Municipal, que van localitzar a tres persones consumint begudes alcohòliques a la via pública. Totes tres van ser denunciades per incompliment de l’ordenança municipal.

Grup sospitós a Roc Blanc

Dues dotacions de la Policia Municipal han identificat aquest dilluns de matinada, cap a les 2.41 h, un grup de nou persones que es trobaven als voltants del carrer Sicília, amb Icària, a l’alçada de la plaça de Roc Blanc de Terrassa. Els agents els han identificat, comprovant que tres d’ells duien substàncies estupefaents. Els agents han interposat denúncia a un d’ells per tinença de 5’4 grams de marihuana, a un altre per tinença de 1’8 grams i al darrer per dur 1’6 grams de marihuana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa