MónTerrassa
Nou denúncies per alcoholèmia positiva en controls
  • CA

La Policia Municipal ha detectat aquest cap de setmana un total de nou persones que conduïen sota els efectes de l’alcohol en controls d’alcoholèmia o actuacions per infraccions de trànsit. A tres d’aquestes persones se les ha obert diligències penals per la gravetat dels fets i a la resta, denúncies administratives. A més, durant els controls i intervencions que han fet possible detectar aquestes infraccions, els agents han identificat també sis persones per tinença d’estupefaents i han detingut una persona. Els casos denunciats són els següents: Dissabte, entre la mitjanit i les 3 h, els agents que feien un control a la plaça d’Enric Granados van identificar una persona que tenia pendent una ordre judicial de recerca, detenció i personació d’un jutjat de Barakaldo des del passat novembre. Els agents el van detenir i traslladar a les dependències policials.

En el mateix control, els agents van trobar petites quantitats de marihuana a tres persones. Dissabte a la 1.39 h, la Policia Municipal va aturar un vehicle per una infracció de trànsit a la plaça del Doré. En el moment de comprovar les dades, els agents van constatar que al conductor li constava una pèrdua de vigència del permís i que el vehicle circulava sense assegurança. La prova d’alcoholèmia estimativa va donar positiu (0.61 m/l) i les evidencials, fetes a les dependències policials, van confirmar el positiu (0,70 mg/l en la primera prova i 0.56 mg/l en la segona). Els agents el van denunciar per les tres infraccions.

Una hora després, una patrulla feina una prova estimativa d’alcoholèmia a una conductora a la rambleta del Pare Alegre, a l’alçada dels jutjats, amb un resultat positiu de 0,84 mg/l. Una dotació va traslladar la conductora a les dependències policials per fer les proves evidencials, que van donar resultats de 0.82 i 0,76 mg/l. Per aquest motiu els agents van obrir diligències per un presumpte delicte contra la seguretat viària i van immobilitzar el vehicle. També la matinada de dissabte, minuts abans de les 4 h, una altra patrulla va fer la prova estimativa a un conductor, en aquest cas a carrer Galileu, a l’alçada de la carretera de Martorell. El resultat va ser de 0,49 mg/l i els agents van traslladar el conductor a les dependències policials, on les dues proves de precisió van donar el mateix resultat: 0,55 mg/l. Els agents el van denunciar administrativament. A les 5.18 h de la mateixa matinada de dissabte, una dotació va fer una prova d’alcoholèmia a un conductor al carrer de Pau Claris, a l’alçada del passatge de la Rasa, amb resultat de 0.50 mg/l. Les proves de precisió, fetes a les dependències policials, van donar resultats de 0,50 i 0,52 mg/l, fet que va comportar una denúncia administrativa.

A més, els agents van redactar acta per tinença d’estupefaents, perquè van trobar-li a l’acompanyant cinc grams de marihuana. I a les 5.40 h una dotació feia una altra prova d’alcoholèmia amb resultat positiu (0,42mg/l), ara al carrer de La Rasa, a l’alçada de la plaça del Vapor Ventalló. Un cop traslladat el conductor a les dependències policials, va donar resultats de 0,43 i 0,42 mg/l a les proves de precisió, amb la consegüent denúncia administrativa.

Diumenge a la 1.39 h, en un control al carrer de l’Anoia una patrulla va fer a un conductor una prova d’alcoholèmia amb resultat de 0,41 mg/l. Les proves evidencials posteriors van donar 0,42 i 0,40 mg/l. Entre les 3 i les 6h de la mateixa matinada, un altre control, aquest cop a l’avinguda de les Glòries Catalanes, va acabar amb tres alcoholèmies positives, dues de les quals van comportar diligències penals. Finalment, diumenge cap a les 23 h, en un control a la carretera d’Olesa, els agents van fer diverses denúncies per manca d’assegurança obligatòria de vehicles, per no tenir la ITV en vigor i per no tenir permís de conduir habilitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa