MónTerrassa
Una multa d’aparcament acaba amb dos denunciats per possessió de droga
  • CA

Una multa d’aparcament va acabar amb dues persones denunciades per possessió de droga. Els fets van tenir lloc aquest dimecres, 20 d’abril, cap a tres quarts de set de la tarda. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va veure que hi havia un cotxe mal estacionat al carrer del Dibuixant Avellaneda, al barri de Poble Nou – Zona Esportiva. Mentre estaven confeccionant la corresponent denúncia se’ls va acostar tres individus, un dels quals era el propietari del vehicle denunciat.

Els individus van establir conversa amb els agents i va ser quan aquests van percebre la forta olor de marihuana que desprenien. Per aquest motiu, van procedir a identificar-los. En l’escorcoll, la dotació policial va localitzar a una de les persones fins a tres bosses de marihuana, amb un pes de 8,7 grams. També duia a sobre una arma blanca. En un altre dels individus registrats se li va trobar amagada una bossa de marihuana, amb un pes de 4,3 grams. Els agents van interposar-los a ambdós denuncies per tinença d’estupefaents, i al propietari de la navalla, una altra denúncia per tinença d’armes prohibides.

No és l’única denúncia per aquests mateixos càrrecs que s’ha realitzat aquesta setmana. Dimarts, la Policia Municipal de Terrassa va detenir el conductor d’un vehicle que havia estat aturat en un control rutinari de trànsit a la carretera de Castellar. L’individu, davant l’estupefacció dels agents, va decidir que el millor era marxar corrent del lloc, i ho va fer acompanyat d’una bossa de mà. Quan els agents van aconseguir enxampar-lo, van descobrir que en el seu interior hi duia 620 grams d’haixix. I relacionat amb el tràfic de marihuana, cal recordar que dilluns, els Mossos d’Esquadra van localitzar una gran plantació de marihuana en un local del barri de la Cogullada. Gairebé 2.700 plantes, a més de cabdells, bàscules i armes blanques van ser comissades en un operatiu que es va saldar amb una detenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa