MónTerrassa
Un motorista ferit en una col·lisió amb un cotxe a Terrassa
  • CA

Un motorista ha resultat ferit en un xoc amb un turisme ahir al matí a l’avinguda de Béjar a Terrassa. Agents de la Policia Municipal de Terrassa va observar l’accident de trànsit i van mobilitzar una ambulància dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar el ferit a l’Hospital de Terrassa.

Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per un quart de dotze del matí (a les 11:10h) d’ahir dilluns 21 de novembre, concretament a l’avinguda de Béjar, a l’alçada del carrer de Provença, al barri de Sant Pere Nord. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que feia patrullatge va veure just el moment en què la motocicleta i el turisme col·lisionaven.

Els agents es van apropar i van comprovar que el motorista havia resultat ferit, i van sol·licitar una ambulància dels Serveis d’Emergències Mèdiques. Aquesta, en arribar, va atendre el ferit i posteriorment el va traslladar a l’Hospital de Terrassa.

Un altre xoc frontal ahir a la C-243c a Terrassa

Un altre accident de trànsit va tenir lloc al municipi de Terrassa ahir dilluns 21 de novembre, però en aquest cas, va ser de nit a la carretera C-243c. Dos vehicles van xocar frontalment quan passaven alguns minuts de dos quarts de deu de la nit al punt quilomètric 12 de la C-243c, carretera que uneix Martorell i Terrassa, en direcció Terrassa.

Els Bombers van rebre l’avís concretament a les 21:34h i van activar quatre dotacions que es van dirigir fins al lloc indicat. Un cop al lloc, van comprovar que l’accident havia estat de caràcter lleu i que ocupants dels vehicles no van resultar ferits i van sortir il·lesos.

Fa poc més de dues setmanes també va tenir lloc un altre accident de trànsit a la C-243c però en aquest cas, dues persones van resultar ferides. Dos vehicles van topar en una rotonda al punt quilomètric 12,9. Bombers de la Generalitat van comprovar que es tractava d’una topada amb un impacte de baixa energia ja que els vehicles no circulaven a grans velocitats, i que les persones havien resultat ferides lleus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa