Un accident de trànsit va acabar amb un motorista ferit ahir al vespres a Terrassa. El 112 va avisar de l’accident ahir a les 20:35h, i va informar que es tractava d’un accident amb un motocicleta implicada, i que havia tingut lloc al carrer de Guillem de Muntanyans, amb l’avinguda de Santa Eulàlia.

En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal es ve dirigir fins la zona indicada i va comprovar que a la zona hi havia una gran taca d’oli a causa de l’accident, i seguidament, es va avisar i activar Eco-Equip per netejar la via. Els agents van perimetrar la zona amb cons mentre el motorista, que havia resultat ferit, era atès i traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Més successos

Denunciat per circular sense el permís

La policia va denunciar ahir un home per conduir una motocicleta sense el permís. Els fets va succeir a l’avinguda de Santa Eulàlia amb el carrer de Vic, a les 10:45h del matí. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que es trobava realitzant un control de trànsit en aquesta cruïlla va aturar un ciclomotor. En identificar el conductor, els agents van comprovar que aquest no disposava de permís de conduir. Per aquest motiu, la policia va immobilitzar el ciclomotor i el conductor va quedar denunciat per conduir sense tenir el permís.

Una conductora ferida en una col·lisió entre dos vehicles

Una conductora va resultar ferida en un accident de trànsit ahir al migdia a Terrassa. El 112 va informar d’un accident de trànsit al carrer de la Castellassa, a l’alçada amb l’avinguda del Vallès, ahir a les 13:08h. Fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que s’havia produït una col·lisió entre dos vehicles i que tots dos conductors es queixaven de fuetada vertical. Una ambulància va assistir als dos accidentats, traslladant finalment a un d’ells a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari