MónTerrassa
Mossos investiga si van enredar les germanes per anar al Pakistan
  • CA

Mossos d’Esquadra ha obert una investigació per esclarir si les dues veïnes de Terrassa assassinades van ser enganyades perquè anessin al Pakistan. Arouj i Anissa, de 20 i 24 anys, van morir torturades al seu país d’origen després que es neguessin a ser casades a la força. La policia catalana ja ha citat a declarar a familiars de les víctimes, entre els quals hi ha el pare, germans i un oncle de les noies per valorar la seva participació en l’homicidi.

El pare, Ghulam Abbas, afirma que les dues noies van ser enredades amb l’excusa que la mare estava malalta perquè viatgessin al país asiàtic. Residents del barri de Sant Pere Nord, cap d’ells té la nacionalitat espanyola, però sí que tenien el permís de residència en regla. Segons recull l’Agència Catalana de Notícies, tot i que les dues germanes estaven casades amb cosins, un cop van arribar a Catalunya van seguir fent la seva vida, començant relacions sentimentals fora del matrimoni pactat.

Tensió entre germans

Tali Raja, propietari de l’establiment on des de fa uns set anys treballa en Ghulam, a la Rambla Francesc Macià de Terrassa, explica a ACN que això no va agradar al germà de les noies. “Fins i tot va arribar a apunyalar una de les parelles de les seves germanes”, explica. La situació no li feia bona espina al seu pare, que veia més tensió que mai entre els germans. “Temia per la vida de les noies, i que allò que els ha passat al Pakistan també els pogués passar aquí”, explica el botiguer. La relació es va refredar, i les noies van marxar de casa: “Havien anat a viure a València, una fa un any i l’altra fa uns cinc mesos”, diu.

Considera que el fet que viatgessin al seu poble originari, Guirat, no tenia sentit. Dilluns va haver de declarar davant dels Mossos d’Esquadra en el marc de la investigació de l’entorn de les dues joves a Catalunya, amb les complicacions que suposa la barrera idiomàtica, atès que no parla massa bé el castellà i gens el català. La seva presència a la botiga ha estat anecdòtica des de la trucada, i aquest dimarts ja no hi ha tornat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa