MónTerrassa
Els Mossos aturen a l’AP-7 un vehicle amb un excés de càrrega desmesurat
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han aturat un vehicle a Castellbisbal (comarca del Vallès Occidental) que circulava amb excés de càrrega per l’autopista AP-7, i han denunciat el conductor. Circulava amb 10.450 kg i en la furgoneta ja portava una sobrecàrrega de 3.200 kg sense comptar el remolc.

Vehicle dels Mossos/M.E.

Aturades a l’AP-7 i hi treballen els Mossos

A l’AP-7 es manté un carril tallat a Sant Cugat del Vallès en direcció sud sud per un accident. Hi ha 5,5 km d’aturades des del terme municipal de Barberà. Això afecta també la B-30, amb retencions de Barberà a Sant Cugat en sentit sud i intensitat a Cerdanyola en sentit nord, informa el Servei Català de Trànsit. La circulació és molt complicada en totes aquestes vies en les que són hores punta del dia.

Més incidències de trànsit

Circulació amb retencions (Retenció): C-58 | BARCELONA | Sentit Sud cap a NUS TRINITAT | Punt km. 0-4.5 | 18:22.

Accidents amb animals implicats

L’any passat a les carreteres catalanes hi va haver gairebé 5.000 accidents en els quals es va veure implicat un animal, prop del triple dels que es van registrar el 2014, quan es van produir 1.754 sinistres d’aquest tipus. La majoria d’aquests accidents, anomenats cinegètics, no acostumen a ocasionar danys personals, i quan hi ha ferits aquest són majoritàriament de poca gravetat. Així, de les 1.840 víctimes que hi ha hagut els darrers vuit anys, 1.753 van resultar ferides lleus i 80, greus. No obstant això, també han mort 7 persones en aquest període per aquest tipus d’accidents, dues de les quals en sinistres que van ocórrer l’any passat.

Aquest increment dels accidents cinegètics està relacionat especialment amb l’increment de la densitat de senglars per tot el territori, un problema que no afecta només el trànsit, així com amb el creixement també continu del cabirol en determinades parts del país. I la previsió és que aquesta tipologia d’accidents continuï augmentant de manera preocupant els propers anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa