MónTerrassa
El mort a Castellbisbal tenia 53 anys i era veí de Badalona
  • CA
s

Carrer de la Ferralla, on s’ha produït l’accident

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí hi ha hagut un sinistre mortal de trànsit al punt quilomètric 2,3 de la B-225 a l’altura de Castellbisbal (Vallès Occidental). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 06.10 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió per encalç entre una furgoneta i un camió. Com a conseqüència de l’accident, el conductor de la furgoneta ha mort. Es tracta de M.C.P., de 53 anys i veí de Badalona.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, s’ha donat pas alternatiu a la B-225 a Castellbisbal i això ha provocat retencions en tots dos sentits. Cap a les 08.30 h, la situació s’ha normalitzat.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa