El senglar corrent pel pont del passeig a Terrassa | Cedida

Aquest dilluns, dia 5 de juny, els egarencs que creuaven el pont del passeig van tenir la sorpresa de trobar-se amb un porc senglar. L’animal, totalment desorientat, havia travessat el Parc de Vallparadís fins arribar a l’avinguda Jacquard. Allà, era un perill per als conductors que van haver d’esquivar-lo com podien, però segons han explicat testimoni a Món Terrassa, un cotxe va acabar impactant amb ell just a l’inici del pont del passeig. Malgrat això, va continuar caminant i creuant el pont fins que diverses dotacions dels agents de la Policia Municipal de Terrassa van aconseguir guiar-lo fins al túnel d’urgències de Mútua Terrassa.

Agents de la Policia Municipal intentant calmar l’animal | Cedida

!--akiadsense-->

L’animal es trobava molt malferit. Amb l’ajuda dels sanitaris van poder tranquil·litzar-lo, sedar-lo i lligar-lo amb una espècie de corretja. Segons confirma Agents Rurals a Món Terrassa, tenia una cama totalment destrossada i no s’aguantava pràcticament dret. Quan els agents rurals van arribar el senglar ja agonitzava i poc després va morir com a conseqüència de les ferides pel fort impacte. Va ser la Policia Municipal qui es va encarregar de traslladar el cos.

Es va contactar amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ja que l’animal duia un dispositiu que feia referència a un estudi de fertilitat impulsat per la Facultat de Veterinària. Un responsable de l’estudi es va encarregar de recollir el cadàver de l’animal per a un darrer seguiment.

Agents de la Policia amb el senglar al pont del passeig | Cedida

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jaume Badiella a juny 06, 2017 | 12:52
    Jaume Badiella juny 06, 2017 | 12:52
    Sempre ho he dit: per molt gran que es faci, això segueix sent un poble...

Nou comentari

Comparteix