MónTerrassa
Mor un motorista vallesà en un accident a la C-32 a Gavà
  • CA

Un motorista ha mort aquest divendres en un accident a la C-32 a Gavà (Baix Llobregat), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). El sinistre s’ha produït al quilòmetre 49 de la C-32, al Baix Llobregat, pels voltants de tres quarts de quatre de ,a tarda (les 15.45 hores).

Per causes que encara s’estan investigant, la motocicleta ha caigut al ramal d’entrada de l’autopista. A conseqüència del sinistre, ha mort el seu conductor, J. A. R. H., un home de 44 anys veí de Sabadell. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Fa pocs dies dos morts més a Sabadell

Llibertat amb càrrecs per al conductor de l’accident amb dos morts a la carretera de Mollet, a Sabadell (Vallès Occidental), un sinistre colpidor. Tant el conductor de la motocicleta, nascut l’any 1948, com l’acompanyant, nascut l’any 1961, van perdre la vida a l’acte. Les dues persones residien al mateix domicili, a Cerdanyola del Vallès. L’home de 47 anys va ser detingut diumenge passat immediatament després de xocar contra un motorista i la seva acompanyant. Dimarts va passar a disposició judicial.

El conductor entrava a Sabadell des de la carretera de Mollet quan va voler girar a l’esquerra a l’alçada d’una coneguda benzinera. Un gir conegut. I prohibit. El conductor va donar positiu en cocaïna. 48 hores després va passar a disposició judicial. I després de declarar al jutjat, va quedar en llibertat amb càrrecs a l’espera de judici.

Amb aquesta víctima, són 125 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Dos atropellaments mortals a Terrassa en un mateix dia

Terrassa va patir dos atropellaments mortals a finals del mes d’agost, en un mateix dia. El primer a l’avinguda de Josep Tarradellas, on una dona va ser atropellada per un vehicle en un pas de vianants regulat per un semàfor. El conductor va arribar a passar fins a tres cops per sobre del cos. Les ferides que va patir la veïna van ser mortals.

El segon va tenir lloc el mateix dia en una quedada de cotxe tunejats al carrer de Venus de Terrassa, a tocar del d’Apolo, una via ampla on es poden agafar grans velocitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa