MónTerrassa
Mor un motorista en un xoc amb dos turismes a la C-58
  • CA

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera C-58 a l’altura de la Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) en sentit sud. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.51 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver un accident en què s’hi van veure implicats una motocicleta i dos turismes. A conseqüència del xoc, va morir el motorista, D.Z.S., de 36 anys i veí de Barberà del Vallès. En l’accident també van resultar ferides menys greus dues persones que van rebre l’alta in situ.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, la carretera va estar tallada totalment en direcció Barcelona fins a les 23.15 h, quan es va obrir un carril. La circulació es va normalitzar a les 00.13 h.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa