MónTerrassa
La notícia més llegida de la setmana
  • CA
Un mort en l’ensorrament d’un sostre a Terrassa | Cristóbal

!--akiadsense-->

Els Mossos d’Esquadra van rebre ahir 27 de setembre l’avís de què un home havia patit un accident laboral mentre treballava en la rehabilitació d’un habitatge a la localitat de Terrassa.

Els fets van passar als volts de les 11.30 del matí en un edifici de la Rambla d’Egara de la localitat. L’home estava treballant al sostre d’un habitatge que es trobava en rehabilitació quan tot apunta que el sostre va cedir i l’home hauria caigut des de diversos metres.

Els serveis d’emergències es va traslladar al lloc de l’accident i van evacuar el ferit encara amb vida a l’hospital on va morir hores més tard. La víctima era un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Calafell (Baix Penedès).

Fins al lloc s’hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, policia local de Terrassa i personal del Sistema d’Emergències Mèdiques.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Terrassa i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa