MónTerrassa
Més de 30 persones en un local incompleixen les restriccions per la Covid
  • CA

Més de 30 persones es van reunir en un establiment de restauració el passat diumenge 2 de gener al carrer de Sant Cecília, al barri de Ca n’Anglada, sense respectar les mesures de distància, aforament per contenir la Covid-19 i sense seguir cap de les restriccions establertes el passat 24 de desembre.

La Policia Municipal de Terrassa va assabentar-se del que estava succeint en aquell establiment de restauració i una dotació de Policia va entrar a l’interior per comprovar que tot estés en ordre. Els agents van observar que a dins hi havia un total de 35 persones i no s’estaven respectant les mesures de distància i aforament per contenir la Covid-19. A més a més, també van comprovar que 12 de les 35 persones que es trobaven a l’interior del local no estaven vacunades, és a dir, no presentaven el passaport Covid necessari per accedir-hi, i per aquest motiu van quedar identificades.

D’aquesta manera, la Policia Municipal de Terrassa va denunciar el propietari de l’establiment per incomplir les restriccions per contenir la Covid-19. La Policia Municipal recorda que les mesures per contenir la Covid-19 establertes el passat 24 de desembre segueixen vigents fins al 7 de gener -de moment- per tal de fer front a l’augment exponencial de casos positius de Covid-19 enregistrats. D’entre aquestes mesures s’ha imposat un toc de queda nocturn d’1 a 6 h per a aquelles localitats que tinguin una incidència acumulada en 7 dies superior als 250 casos per cada 100.000 habitants, com és el cas, a data d’avui, a Terrassa. També el tancament de l’oci nocturn i la necessitat de presentar, a partir dels 13 anys, el certificat Covid digital de la UE per accedir a zones interiors de restaurants gimnasos i residències de gent gran.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) van intervenir una persona per una aturada cardiorespiratòria a la rambla de Francesc Macià, ahir diumenge a les 13:15h. Una trucada va informar que una persona que es trobava a la rambla, a l’alçada de la Biblioteca del Districte 6, necessitava assistència urgent. Fins al lloc s’hi va dirigir una dotació de la Policia Municipal i el SEM, per assistir a la persona, que semblava estar patint un atac de cor. Els agents van fer-hi tasques de regulació del trànsit a la zona mentre els serveis mèdics treballaven per tal d’estabilitzar el pacient. L’home va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa