MónTerrassa
Un menor ferit a Terrassa en un accident amb un conductor ebri
  • CA

Sobre les 19.30h de diumenge, la trucada d’un ciutadà va informar la Policia Municipal de Terrassa d’un accident a la cruïlla de la carretera de Castellar amb l’avinguda del Vallès, on s’estava creant una important retenció de vehicles. Dues patrulles van arribar al lloc de la col·lisió. Sembla que l’accident va tenir lloc quan un vehicle no va frenar a temps i va colpejar un altre, que estava aturat a un semàfor, i aquest, a la vegada, va fer el mateix amb el vehicle que el seguia.

Els agents van demanar una ambulància per atendre a un menor, passatger d’un dels vehicles implicats, que havia rebut un cop. L’ambulància del SEM el va atendre i el va traslladar a l’Hospital de Terrassa amb ferides lleus. Els agents van observar que el conductor que havia provocat l’accident tenia un permís de conduir d’un altre país, tot i que feia temps que residia a Espanya. També van observar simptomatologia d’haver consumit alcohol. El conductor va ser sotmès a la prova d’alcoholèmia estimativa, en la que va donar una taxa de 0,52 mg/l. Un dels agents el va acompanyar a prefectura per fer les proves d’alcoholèmia de contrast, en les que va donar novament taxes positives de 0,53 mg/l i 0,49 mg/l.

L’infractor va ser denunciat administrativament per conduir sota els efectes de l’alcohol i per no tenir el permís de conduir espanyol. Els agents que es van quedar al lloc de l’accident van activar el servei de la grua municipal per retirar els vehicles de la via i restablir la circulació. També van recollir les dades dels fets i van realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa