MónTerrassa
Un menor ferit a La Mola per la coça d’una mula
  • CA

Un menor va resultar ferit per la coça d’una mula o d’un ase -segons diferents versions- quan era dalt del cim de La Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Segons ha pogut confirmar Món Terrassa, els serveis d’emergència van rebre l’avís aquest dijous, cap a dos quarts de tres de la tarda, d’un particular que informava que una persona es trobava malament després de rebre l’impacte d’una guitza d’un dels animals que resideixen a la muntanya i que ajuden a abastir el restaurant situat al costat del monestir. Bombers van activar ràpidament el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) amb una unitat medicalitzada amb helicòpter, per poder arribar al més aviat possible. També es va activar una dotació terrestre per donar suport.

Malauradament, no tot va anar sobre rodes. L’helicòpter va trigar més temps del previst perquè no podia aterrar a causa de l’espessa boira que hi havia. Finalment, cap a un quart i mig de quatre, es va poder baixar l’aparell a terra i els serveis mèdics van poder atendre el ferit. Es tractava d’un menor d’edat -del qual només ha transcendit que seria un nen però no l’edat ni el veïnatge, ni tampoc amb qui anava acompanyat- que es trobava d’excursió a La Mola quan, per causes que es desconeixen, una de les mules va propiciar una coça i el va tocar. L’infant va explicar als sanitaris que tenia dolor en una extremitat superior, concretament, a una de les mans. Presentava ferides lleus.

D’aquesta manera, els bombers del transport aeri el van atendre en primera instància i el van traslladar fins al camp de les Pedritxes, en terme municipal de Matadepera. L’helicòpter va poder aterrar sense dificultats i allà ja els esperava una ambulància del SEM que va traslladar-lo a un centre hospitalari per acabar de rebre les cures necessàries.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep a març 26, 2022 | 14:49
    Josep març 26, 2022 | 14:49
    Al.lucinant que per dolor a una extremitat superior es mobilitzi un helicòpter...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa