MónTerrassa
Mare i fill creaven un laboratori per extreure droga impregnada en sucre
  • CA

Mare i fill de Terrassa tenien encomanat crear un laboratori per extreure droga impregnada en sucre. Una organització de narcotraficants treballava des de Colòmbia, França, Espanya i Dubai. Els terrassencs tenien una vinculació molt directe amb el màxim responsable.

La Policia ha desarticulat una organització que pretenia introduir a Espanya cocaïna impregnada en sucre. Planejaven establir a l’Estat un laboratori clandestí per a l’extracció de la droga. Diversos membres de l’organització, experts cuiners, es van desplaçar des de Colòmbia fins a la península ibèrica.

Cinc persones detingudes

La Policia ha detingudes cinc persones a Madrid, encarregades d’instal·lar el laboratori i separar la cocaïna del sucre i dues més a Terrassa, ​​que feien de contacte dels primers durant la seva estada a l’Estat.. S’han intervingut 22 tones de sucre contaminat amb cocaïna en un contenidor que va sortir de Colòmbia amb destinació final al port francès de L’Havre.

En l’operació “sugar” s’han arrestat 10 persones a França i una a Dubai, país on va ser localitzat el presumpte capitost d’aquesta organització de narcotraficants franc-colombiana.

Una nau als afores de París

El passat dia 3 de maig, els colombians desplaçats a Catalunya havien tornat a la capital espanyola. Dos dies més tard, la Policia francesa va interceptar el contenidor de sucre en una nau als afores de París. Simultàniament agents de la Policia Nacional van detenir a Madrid els cinc membres de l’organització d’origen colombià, encarregats de l’extracció de la droga al laboratori. Igualment es va procedir a la detenció del principal objectiu prioritari, el cap, que coordinava i dirigia des de Dubai. L’endemà, es va detenir a Terrassa la mare i fill, encarregats suposadament de la
recepció del contenidor, així com de l’establiment a Espanya del laboratori per a lextracció de la cocaïna.

El mes de març passat, agents de la UDYCO CENTRAL de la Policia Nacional, en coordinació amb les autoritats franceses de l’OFAST, van començar una investigació sobre un grup de ciutadans colombians i francoalgerians que pretenien introduir a Europa un important carregament de cocaïna impregnada en sucre i, procedir a la seva extracció en un laboratori clandestí que establirien a Espanya.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Peter a maig 13, 2022 | 11:01
    Peter maig 13, 2022 | 11:01
    2 días están en la calle tela

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa