MónTerrassa
Una mare s’autoinculpa d’un accident per protegir la filla
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va obrir un expedient d’investigació després de descobrir que una mare havia intentat autoinculpar-se d’un accident de trànsit que l’havia ocasionat la seva filla. Els fets van tenir lloc aquest dimart, 28 de setembre, a un quart de deu de la nit, al carrer d’Arbúcies, a l’alçada de la plaça d’Iu Pons, al barri de Can Roca de Terrassa.

Va ser un testimoni qui va trucar el telèfon d’emergències i qui va alertar els agents del cos policial que havia vist com dues dones s’intercanviaven posicions als seients del turisme després de patir una forta topada. Ningú va resultar ferit, però sí que es van produir danys materials, ja que el vehicle havia col·lidit contra una façana. Quan la policia va arribar al lloc, va procedir a identificar-les. Va ser aleshores quan es va saber que la filla -i presumpte conductora en el moment dels fets segons el testimoni- no havia obtingut mai el permís de conduir. Els agents van realitzar l’informe tècnic d’accidents i les dues dones van quedar investifades per un delicte contra la seguretat vial.

Topada entre una moto i un turisme

D’altra banda, aquest mateix dimarts, el telèfon d’emergències 112 va rebre un avís, cap a dos quarts de vuit del vespre, d’un accident de trànsit a la carretera de Martorell, a l’alçada del carrer de Ramon Llull, al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. Fins al lloc van acudir-hi tres dotacions de la Policia Municipal, que van observar que en l’incident hi havia implicades una motocicleta i un turisme. Com a conseqüència de la col·lisió, el motorista havia resultat ferit. Una unitat del SEM va atendre la víctima in situ mentre els agents policials tallaven el trànsit del carrer Ramon Llull. La motocicleta accidentada va ser retirada de la via i es va elaborar l’informe tècnic d’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa