MónTerrassa
Una llar de foc provoca un incendi en un pis de Sant Pere Nord
  • CA

Gran ensurt en un habitatge del barri de Sant Pere Nord de Terrassa. Una llar de foc va provocar un incendi a l’interior del pis ahir dilluns 24 de fener a l’hora de dinar, que afortunadament, no va causar danys ni a l’habitatge ni a cap persona present en el moment de l’incendi. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya es van desplaçar de seguida fins al lloc i van poder apagar les flames ràpidament.

Els fets van succeir ahir dilluns 24 de gener a l’hora de dinar, exactament a les 14:27h, en un habitatge del carrer Provença a la cantonada amb el carrer Bartrina. Dins del pis s’hi trobaven tres persones que estaven amb la llar de foc encesa, i en un moment sobtat va provocar un incendi. El 112 va informar del que estava passant a l’interior de la casa, i una dotació de la Policia Municipal i tres dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya es van desplaçar fins al lloc indicat ràpidament.

En arribar, els Bombers van comprovar que el foc s’havia iniciar degut a la llar de foc i ràpidament van dur a terme les tasques per sufocar-lo. Així doncs, les tres persones que es trobaven a dins de l’habitatge en aquell moment no van resultar ferides i no van requerir assistència sanitària.

Dos animals morts i dies persones ferides

Un altre incendi va tenir lloc el passat dissabte 22 de de gener, que va provocar la mort de dos animals i va deixar ferides a dues persones. Quan els bombers van accedir dins de l’habitatge al carrer Marquès de Comillas es van trobar una dona a terra, inconscient, que va ser extreta al replà i va ser reanimada pels serveis mèdics i posteriorment evacuada en ambulància a un centre hospitalari. Paral·lelment, a fora el balcó hi havia un home que es trobava confinat i que no podia sortir-ne. Els Bombers van procedir a rescatar-lo amb el camió autogrua. Malauradament, a causa de les flames i el fum de l’incendi, els dos gossos de la família van perdre la vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa