Un lladre que amenaçava amb un gran ganivet es queda tancat en l’últim comerç on va atracar
Ganivet amb el que amenaçava
Ganivet amb el que amenaçava | Mossos

!--akiadsense-->

Els Mossos van detenir el 15 de maig un home de 35 anys, sense antecedents, nacionalitat espanyola i veí de Terrassa com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació comesos el mateix dia a la mateixa localitat.

El primer robatori va tenir lloc cap a les 15.30 hores en un domicili on s’exercia la prostitució. L’home va entrar com a client i un cop dins de l’immoble va amenaçar una dona amb un ganivet de grans dimensions que portava amagat sota la jaqueta. Un altre client li va donar 20 euros i va marxar ràpidament del lloc.

El segon robatori es va produir una hora més tard, en un supermercat del carrer Colom. L’home va entrar dins l’establiment i va amenaçar el dependent amb el mateix ganivet. L’home va forçar la caixa enregistradora i es va endur uns 400 euros en efectiu.

El tercer robatori es va produir al voltant les 18.40 hores en un supermercat del carrer Joan XXIII i fent servir el mateix modus operandi: l’home va entrar a l’establiment, va treure el mateix ganivet que portava amagat sota la jaqueta i va amenaçar el dependent.

El lladre va llençar la caixa enregistradora a terra i un cop oberta va treure els bitllets del seu interior, 450 euros aproximadament. En aquest cas, després de robar els diners de dins la caixa enregistradora, el lladre va saltar per sobre del taulell amb la intenció de sostreure diners del calaix sota del mostrador. En aquest interval de temps, el treballador va fugir del local i va tancar la persiana amb el comandament a distància, deixant el lladre atrapat a l’interior del local. Mentre abaixava la persiana, el lladre va intentar impedir-ho traient el braç per sota fent moviments amb el ganivet, fet que no va impedir el tancament total de la reixa.

Paral·lelament diversos testimonis van trucar els mossos que van aparèixer al cap de pocs minuts mentre el lladre colpejava la persiana des de l’interior per poder sortir. Quan van obrir la persiana, l’home va intentar fugir corrents, però va ser detingut pels agents amb la col·laboració de diversos testimonis presencials.

Un dels agents va haver de ser assistit per lesions lleus, ja que l’home es va resistir a la detenció. En el posterior l’escorcoll se li van trobar 450 euros dins la butxaca, presumptament provinents del robatori. Dins del local, a terra, es va poder localitzar el ganivet utilitzat pel lladre.

El dia 18 de maig el detingut va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Terrassa, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Nou comentari