MónTerrassa
Li deixen el cotxe en custòdia i acaba begut
  • CA
rambla de Francesc Macià

!--akiadsense-->

A les 17.30 h de dissabte, una patrulla de la Policia Municipal va aturar un turisme ocupat per tres persones a l’avinguda del Vallès, a l’alçada de la rambla de Francesc Macià, per una infracció de trànsit. Els agents van observar que una de les finestres del vehicle estava trencada, amb els vidres trencats a l’interior.

El conductor els va explicar que el propietari li havia deixat el vehicle. Els agents van fer diverses gestions i van confirmar que el vehicle no constava com a sostret, però que no havia passat l’ITV i tampoc tenia contractada l’assegurança. Posteriorment, es va personar al lloc una persona que va manifestar ser el propietari del vehicle, però que no coincidia amb el que constava a les bases de la DGT, i va manifestar que, per motius personals, havia autoritzat a aquesta persona a estacionar el cotxe però no a circular amb ell.

El conductor presentava signes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol i va ser sotmès a la prova d’alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,43 mg/l. El conductor va ser sancionat per conduir un turisme amb una taxa d’alcohol superior a la permesa. El propietari del vehicle també va ser sancionat, en aquest cas per no disposar d’ITV i no tenir contractada l’assegurança. El vehicle va ser immobilitzat i traslladat al dipòsit de vehicles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa