L’Ajuntament es personarà com a acusació particular contra l’autor del cop de cap a un policia

Ballart afirma que "no podem permetre que actes com aquest es continuïn produint a la nostra ciutat"

Una dotació de la Policia Municipal que es trobava realitzant un control de trànsit a la plaça del Doctor Robert va observar aquest dimarts, a les 16.45 h, com els ocupants d’un vehicle en circulació realitzaven un canvi de conductor en adonar-se de la presència de la patrulla policial. Els agents van ordenar al conductor que s’aturés, però aquest va fer cas omís i es va donar a la fuga, iniciant-se una persecució fins que els agents van aturar el vehicle al carrer del Passeig. Quan estaven realitzant les identificacions dels passatgers, un d’ells, visiblement alterat, va donar un cop de cap a un dels agents, quedant detingut per atemptat contra l’autoritat.

Davant d’aquests fets, l’Ajuntament de Terrassa ha comunicat que es personarà com a acusació particular. L’acusació particular es formalitzarà en suport al Cos de Policia Municipal davant d’accions greus a personal municipal en l’exercici de les seves funcions.

Per a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballat, «no podem permetre que actes com aquest es continuïn produint a la nostra ciutat, i més en un col·lectiu que treballa per a mantenir l’ordre i la bona convivència a Terrassa». En aquest sentit, l’alcalde reitera el suport incondicional al cossos de seguretat de la ciutat i garanteix «que farem tot el possible, a través dels serveis jurídics municipals, per a que aquesta acció no quedi impune i treballarem per a que no es torni a repetir».

Nou comentari