MónTerrassa
La notícia més llegida de la setmana a Món Terrassa
Ambulàncies al lloc dels fets | Jan Oller

Un grup de ciclistes i un cotxe han tingut un accident a l’entrada del CD Terrassa, a la carretera de Talamanca i al terme municipal de Matadepera. Testimonis presencials parlen d’entre sis i set persones que anaven en bicicleta, de baixada, dels que tres han impactat amb el vehicle, que girava cap al pàrquing, un ha quedat estés a terra i altres dos han patit ferides. Al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues ambulàncies i efectius de la policia local i dels Mossos d’Esquadra i s’ha tallat la carretera, desviant el trànsit per l’interior de la urbanització de Les Pedritxes.

Un dels ciclistes ha sortit volan i ha impactat amb el parabrisa del cotxe, que conduïa una noia. De retruc, ha topat amb un altre vehicle que estava aparcat en bateria, i s’ha quedat estès al costat de la roda. Durant un moment ha perdut el sentit, però l’ha recuperat de seguida, segons han explicat els testimonis a Món Terrassa. Un metge, pare d’un dels jugadors del club, s’ha acostat ràpid a veure com estava i li ha ofert les primeres atencions. El ciclista es queixava de dolor al pit i semblava que podia tenir la clavícula trencada.

Un segon ciclista sagnava i presentava algunes ferides, però no aparentava tenir res greu, i el tercer afectat tenia ferides menors. La resta del grup ha pogut esquivar el cotxe. El lloc és molt perillós i ja fa temps que es reclama una solució, perquè es fan desenes de girs cada dia i la carretera, on es va de pressa i és molt freqüentada. Les bicletes afectades han quedat inutilitzables.

Nou comentari

Comparteix