MónTerrassa
Un intoxicat per fum en un incendi d’una assecadora a Terrassa

Una persona s’ha vist afectada per intoxicació de fum en un incendi d’una assecadora en un habitatge al barri del Roc Blanc de Terrassa, ahir divendres a la tarda. L’incendi, que el va apagar el propi propietari amb un extintor, va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de sis de la tarda al carrer de Maties Roca, entre el carrer dels Manyans i el carrer dels Mitjaires. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís concretament a les 17:42h i van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, van comprovar que el foc s’havia originat en una assecadora, però que el propietari ja l’havia apagat amb un extintor. Tot i així, l’home va resultar afectat per inhalació de fum i es va avisar als Serveis d’Emergències Mèdiques perquè l’atenguessin. Acte seguit, el van traslladar a un centre hospitalari. Els Bombers van acabar de fer les revisions a l’habitatge, i el cap de tres quarts d’hora aproximadament van donar per finalitzat el servei.

Despreniment de façana d’un edific al carrer Monturiol de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir per un despreniment de façana al carrer de Monturiol de Terrassa, entre el carrer de Francesc Oller i el carrer de Miquel Àngel. Els Bombers van rebre l’avís i van activar un vehicle i l’autoescala que s va dirigir ràpidament fins al lloc dels fets.

Un cop al lloc van comprovar que hi havia parts de la façana a la via pública i d’altres que estaven a punt de caure i suposaven un perill. Així doncs, van rascar i sanejar la façana, i van avisar a la propietat per si s’havien de fer obres de reparació. Segons informen, no va haver-hi danys personals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa