MónTerrassa
Intenta robar un vehicle i fuig en ser enxampat pel propietari
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home per temptativa de furt d’ús de vehicle ahir al vespre a Terrassa. L’home va ser enxampat a l’interior d’un vehicle, va robar-ne les claus i va fugir corrent. El propietari va sortir darrere seu a perseguir-lo, i va ser finalment aurat per agents policials.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de dos quarts de nou del vespre d’ahir dimarts, dia 10 de gener, per la zona del barri d’Ègara. Un home va enxampar a l’interior del seu vehicle un lladre que va furtar les claus dels vehicles i va fugir corrent. El propietari el va començar a perseguir, moment en que va trucar a la Policia Municipal de Terrassa per avisar dels fets, informant que havia intentat retenir el lladre però que havia escapat i ara l’estava seguint.

Agents de la Policia Municipal de Terrassa van seguir les indicacions del propietari del vehicle i van acudir al lloc, on van poder aturar el sospitós al carrer del Renaixement. Segons un testimoni i el mateix propietari del vehicle, l’home havia entrat a l’interior del cotxe mentre aquests estava engegat per carregar la bateria.

Els agents van detenir-lo per furt d’ús de vehicle en grau de temptativa i van retornar al seu propietari les claus, que van localitzar al carrer Bisbe Castelltort.

Un incendi obliga a desallotjar tot un bloc de pisos a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va ser requerida ahir a primera hora de la tarda per un incendi en un quadre elèctric en un bloc de pisos que va obligar a desallotjar tot el l’edifici. Les unitats policials van desallotjar l’edifici per evitar intoxicacions per inhalació de fum mentre els Bombers de la Generalitat de Catalunya van apagar el foc i van airejar la zona. Cap persona va haver de ser atesa pel SEM. Segons apunten els Bombers, els veïns i veïnes van poder tornar a entrar “quan els nivells de CO2 de l’edifici van tornar a la normalitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa