MónTerrassa
Intenta envestir un policia en una fugida conduint drogat i contra direcció
  • CA

Un conductor va intentar envestir un agent de la Policia Municipal de Terrassa el passat dissabte a la matinada quan aquest intentava fugir dels agents. L’home, que conduïa sota la influència de les drogues i circulava en contra direcció, va quedar detingut per atemptat als agents de l’autoritat, per danys, desobediència, conducció temerària i negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia.

Els fets van tenir lloc a un quart de sis de la matinada de dissabte (a les 5:15h), al carrer del Duero, al Polígon Industrial Santa Eulàlia de Terrassa. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va observar un vehicle que circulava de forma temerària, i aquest va intentar fugir de la presència dels agents en direcció al municipi de Sabadell.

La policia van iniciar una persecució per atrapar el conductor, que conduïa sense llums i en direcció contrària per la carretera de Montcada, i el van aconseguir aturar passada la plaça de Vilardell. A l’interior del vehicle van identificar tres persones.

Finalment, els agents van detenir el conductor per atemptat als agents de l’autoritat, per danys, desobediència, conducció temerària i negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia.

Segons ha pogut saber Món Terrassa, a més, l’individu va donar positiu per drogues i es trobava de permís penitenciari de cap de setmana. Com a conseqüència, el jutge ha decretat la condemna de sis anys sense carnet de conduir i 22 mesos de presó, els quals s’hauran de sumar als 6 anys que encara li quedaven pendents per dos violacions.

Una discussió familiar acaba amb un detingut a Guadalhorce de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir dissabte una altre persona per atemptat a l’autoritat en escometre un dels agents en una discussió. Els fets van tenir lloc prop de dos quarts d’una aquest passat dissabte al carre de Guadalhorce. Una discussió familiar estava tenint lloc en un dels habitatges del carrer i la Policia Municipal de Terrassa va rebre una alerta.

En rebre l’avís es van dirigir fins al lloc indicar i en arribar al lloc van comprovar que, efectivament, una familiar s’estava discutint. En intentar aturar-la, un dels implicats va escometre contra un dels agents, quedant detingut i sent traslladat a les dependències policials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa