MónTerrassa
Intenta contractar un sicari per matar un familiar de l’exparella

Un veí de Sabadell va intentar contractar un sicari perquè matés un familiar de la seva exparella. Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sabadell dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimecres, dia 6 d’abril, un home de 27 anys com a presumpte autor d’un homicidi en grau de temptativa i per un delicte de lesions en l’àmbit de la llar.

Els fets es remunten a unes setmanes abans. A principis d’aquest mes d’abril, un sabadellenc va dirigir-se a prefectura per interposar una denúncia. Afirmava que uns dies abans, un conegut seu li havia ofert diners perquè ell mateix o algú que ell conegués agredís greument i li robés el mòbil a la filla de la seva exdona. El denunciant va manifestar que s’havia negat a dur a terme l’encàrrec. La cosa va quedar així fins que ara feia uns dies que l’individu l’havia tornat a contactar. Aquest cop però la petició era diferent: va demanar-li que enlloc d’agredir la fillastre, el que ara volia és que matés un familiar de la seva exparella (no va especificar quin). Davant d’aquesta nova proposició, l’home havia decidit anar a Mossos a posar-ho en coneixement.

Va ser així també, com els agents policials van descobrir que el canvi d’objectiu -de fer mal a la fillastra a un altre familiar- no era casual. I és que ja havia causat mal a la jove. En concret, van esbrinar que li havia posat droga en una beguda quan aquesta estava distreta, motiu pel qual va requerir tractament mèdic i va haver de ser hospitalitzada.

La investigació dels Mossos d’Esquadra va concloure la setmana passada amb la detenció de l’implicat. El detingut va passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa