MónTerrassa
Intenta atropellar un mosso i comença una persecució de pel·lícula
  • CA

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Metropolitana Nord han detingut aquest cap de setmana tres homes, dos de 30 i un de 44 anys i de nacionalitat espanyola, que conduïen sota els efectes de l’alcohol generant un greu risc per a la circulació.

El primer fet va succeir divendres 9 de març pels volts de les 12.30 hores a la C-58 en el punt quilomètric 14 de Sant Quirze del Vallès. Els agents de trànsit, que es trobaven fent un control, van aturar un vehicle i van observar com el conductor presentava símptomes d’haver consumit begudes alcohòliques. Li van practicar una prova d’alcoholèmia i va donar un resultat de 1,04 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. L’home no es va voler identificar davant dels agents i per aquest motiu va ser detingut.

Diumenge 10 de març, pels volts de les 9 del matí, els agents realitzaven un control a la via BP-1503 en el punt quilomètric 15, en una glorieta de Barberà del Vallès. Els agents van veure com un vehicle es va aturar al voral a uns 100 metres d’on es trobava el control i posteriorment va continuar circulant. Quan va ser aturat el conductor va mostrar la seva indignació i el seu desacord i va accelerar intencionadament i brusca dirigint el cotxe cap a un dels agents. L’agent va saltar per tal d’esquivar el cotxe que va fugir. Els agents van iniciar un dispositiu per detenir el vehicle que va continuar per l’autopista C-16 i va enllaçar amb l’AP-7 en sentit Girona. El cotxe circulava a gran velocitat i fent conducció temerària. Finalment, una altra patrulla va aconseguir barrar el pas al vehicle que es va aturar.

Després de realitzar les proves d’alcohol i drogues va donar un resultat de 0,38 mg d’alcohol per litre d’aire expirat i positiu en consum de cocaïna. El conductor va ser detingut per atemptat contra un agent de l’autoritat, per originar un greu risc per a la circulació i per conduir sota els efectes de l’alcohol i de les drogues.

Finalment, pels volts de la 1.30 h de la matinada de l’11 de març, els agents de trànsit van rebre un avís d’accident a la B-124, punt quilomètric 5 de Castellar del Vallès. Quan van arribar al lloc també hi havia dues patrulles de la policia local de Castellar del Vallès i un cotxe que s’havia accidentat contra un fanal de l’enllumenat públic. Els agents de la policia local van informar els Mossos que el conductor del vehicle havia fugit i van iniciar la recerca. El fugitiu va ser localitzat en una benzinera pròxima i es va negar a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia realitzant-les malament per aconseguir invalidar-les. Atès que l’home va tenir en tot moment una actitud violenta i mostrava símptomes clars d’haver consumit alcohol va ser detingut.

Els tres detinguts passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa