MónTerrassa
Intent de robatori amb violència al Parc Vallès de Terrassa
  • CA

Tres persones van intentar dur a terme un robatori amb violència en un establiment al centre comercial Parc Vallès de Terrassa el passat divendres 18 de març a la tarda. Les tres persones implicades van robar material de dins de la botiga, però abans que poguessin fugir van ser interceptades per vigilant de seguretat, que va ser agredit pels lladres en el moment de ser enxampats.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per un quart de vuit de la tarda (exactament a les 19:10h). Una trucada va informar a la Policia Municipal de Terrassa que havia tingut lloc un intent de furt per part de tres persones en un establiment situat a l’avinguda del Tèxtil, al centre comercial Parc Vallès. El guàrdia de seguretat va enxampar els lladres, i els va tenir retinguts a l’espera de l’arribada de la Policia Municipal.

En rebre l’avís de robatori, una patrulla de la policia es va dirigir ràpidament fins al lloc. En arribar, van identificar a les tres persones retingudes, que havien intentat sostreure uns cartutxos de tinta per a l’impressora per un valor total de 75,98 euros. A més, els agents també van ser informats que els lladres havien agredit al vigilant de seguretat, però sense que aquest requerís assistència mèdica.

Finalment, els agents van detenir les tres persones per un presumpte delicte de robatori amb violència.

Més successos

L’últim intent de robatori a la ciutat va ser dos dies abans, durant la matinada del dimecres 16 de març a ple centre de Terrassa. Uns lladres van intentat cometre un robatori en un estanc del carrer de la Font Vella. Els lladres van tallar la persiana de l’establiment amb l’objectiu d’entrar-hi, però a la part de darrera s’hi amagava un obstacle que el hi va impedir l’assalt: una paret de maons

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa