MónTerrassa
Increpava als vianants que passaven per la Rambla de Terrassa
  • CA

Detinguda aquest dilluns a Terrassa una persona en crida i cerca per causar inseguretat increpant els vianants. Una trucada va informar ahir dilluns, a les 16.17 h, que una dona estava increpant a vianants i causant inseguretat a la rambla d’Ègara, a l’alçada del carrer d’Antoni Torrella. Una patrulla de la Policia Municipal es va dirigir fins al lloc i va localitzar una dona que coincidia amb la descripció facilitada pel requeridor prop del parc dels Catalans. En la identificació, els agents van comprovar que li constava una ordre de crida i cerca, fet pel qual va ser detinguda i traslladada a les dependències policials.

Ferit un motorista en una col·lisió contra un turisme

El 112 va informar diumenge, a les 17.42 h, d’un accident de trànsit al carrer de la Castellassa, a l’encreuament amb la carretera de Castellar. Fins al lloc va acudir una patrulla de la Policia Municipal, que va comprovar que s’havia produït una col·lisió entre un turisme i una motocicleta i que el motorista havia resultat ferit. Els agents van realitzar l’informe tècnic d’accidents, mentre el SEM atenia la víctima, que va ser traslladada a un centre sanitari.

Una persona atesa per inhalació de fum

El 112 va informar dissabte, a les 13.16 h, d’un incendi en un habitatge del carrer de Pi i Margall, a l’alçada del carrer d’Ausiàs Marc. Fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que l’incendi era positiu i que hi havia mot de fum a l’escala, dificultant l’accés a la segona planta, origen del foc. Dues dotacions de Bombers van acudir al lloc. Els agents van tallar el passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada dels carrers de Pi i Margall i d’Ausiàs Marc, per facilitar-los les tasques d’extinció del foc, que s’havia originat a causa d’una planxa que havia quedat encesa, afectant una habitació i la instal·lació elèctrica. Una persona va haver de ser assistida pel SEM per inhalació de fum, sense que es requerís el seu trasllat a cap centre sanitari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa