MónTerrassa
VÍDEO | Un incendi per un curtcircuit omple de fum un pis de Terrassa
  • CA

Un incendi per un curtcircuit ha omplert de fum un habitatge del barri de Poble Nou-Zona Esportiva de Terrassa, ahir dimecres al migdia. El fum va afectar els comptadors i es va estendre per la resta del pis. Els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) van haver d’atendre el propietari de la casa per inhalació de fum, sense necessitat de trasllat a cap centre hospitalari.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de dues del matí (a les 13:26h) al carrer de Pardo Bazán. Un ciutadà va trucar a la Policia Municipal de Terrassa informant que havia vist com sortia molt fum de l’interior de l’habitatge. En rebre l’avís, dues dotacions es van desplaçar fins al lloc, juntament amb quatre dotacions dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Un cop al lloc, van comprovar que l’incendi s’havia produït a causa d’un curtcircuit. Els agents van tallar la via al trànsit i als vianants per tal que els Bombers de la Generalitat poguessin realitzar les tasques d’extinció del foc i ventilació del fum. L’actuació va durar aproximadament una hora.

Tot i que el foc no es a estendre, el fum sí que es va entrar a l’interior de l’habitatge. El propietari va resultar ferit lleu i va haver de ser atès pel SEM per inhalació de fum, però no va ser necessari traslladar-lo a cap centre hospitalari.

Més successos

Just la nit anterior, el dimarts 14 de juny prop de les onze de la nit, els Bombers de la Generalitat van ser requerits per un incendi de contenidors al barri de Plaça de Catalunya – Escola Industrial de Terrassa. El fum de l’incendi va afectar la façana d’una casa ubicada al costat de la bateria de contenidors i va deixar sense electricitat el pis. La instal·lació de l’aire condicionat s’ha cremat i ha fet saltar els ploms, el que ha provocat que l’habitatge es quedés sense subministrament elèctric. Els Bombers van apagar el foc i ho van deixar a mans de la companyia elèctrica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa