MónTerrassa
VÍDEO | Una gran flamarada calcina un cotxe aparcat a Roc Blanc
  • CA

Crema un vehicle aparcat al barri de Roc Blanc. Els serveis d’emergència van rebre l’avís cap a les dues de la matinada d’aquest divendres, dia 14 d’octubre. Informaven que hi havia grans flames que procedien d’un cotxe que es trobava estacionat al carrer d’Icària. Una dotació dels Bombers de la Generalitat va desplaçar-se fins al lloc. La flamarada era ben visible de punt a punta d’aquest vial, ubicat al costat d’un parc. I malgrat que va ser a altes hores de la nit, més d’un veí va sortir alertat per veure què estava passant.

Bombers van poder extingir sense dificultats les flames però no van poder salvar el turisme, el qual va quedar totalment calcinat. No va ser l’únic dany causat per la foguera. La part frontal d’un vehicle que es trobava aparcat just darrera del punt d’origen, també va quedar malmesa. Per sort, en el moment de les flames no hi havia cap persona a l’interior. Es desconeix què va causar que el vehicle

Un conductor negligent i amb una ordre de presó, detingut

D’altra banda, la Policia Municipal de Terrassa va tenir una actuació destacada el passat dijous, dia 13 d’octubre. Va ser una patrulla motoritzada que circulava per l’avinguda Jaume I de Terrassa qui va veure un vehicle que estava circulant de manera temerària. La dotació va procedir a aturar el conductor negligent. Eren cap a dos quarts d’una del migdia.

La sorpresa va ser que en comprovar la seva documentació a la base de dades, els agents van observar que a aquest li constava una ordre d’ingrés a presó. I no només això. L’individu estava circulant malgrat tenir una suspensió de més de dos anys en el permís de conduir. Per això, el conductor va ser detingut i traslladat a les dependències policials, on se li van obrir diligències.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa