MónTerrassa
VÍDEO | Crema un patinet en un pis de Terrassa i deixa dues dones ferides
  • CA

Dues dones han resultat ferides per un incendi en un pis de Terrassa. El telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís d’emergència pocs minuts després de tres quarts d’onze de la nit. Provenia d’un edifici ubicat al carrer de Calaf, al barri de Les Arenes- La Grípia- Can Montllor. Veïns alertaven que sortia foc i fum d’un habitatge.

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del SEM i patrulles dels Mossos d’Esquadra van desplaçar-se fins al lloc. La policia va precintar tota la zona mentre es va dur a terme l’operatiu. Bombers van ser els primers a entrar al bloc. L’avís informava que l’incendi es trobava en un immoble ubicat al tercer pis.

Les víctimes, dues joves de la mateixa família

Allà es van trobar que l’origen havia estat al dormitori, on un patinet elèctric havia començat a cremar (cal anar amb molt de compte amb les bateries dels VMP ja que fàcilment combustionen si estan massa calents). Per sort, els bombers van poder apagar ràpidament les flames que ja s’estenien cap al llit.

Com a conseqüència de les flames dues persones havien resultat ferides. Totes dues pertanyen a la mateixa família. La primera, una dona de 29 anys que en sentir els crits d’alarma havia entrat a l’habitació amb un extintor per apagar el foc. Però havia resultat esquitxada per l’àcid de la bateria i això li havia provocat cremades a la cara. Les ferides però eren de caràcter lleu. L’altra víctima hauria estat una noia de 16 anys que hauria patit una lleu inhalació de fum.

Els infermers del Bombers van ser els primers a atendre-les. Un cop a fora, els serveis del SEM van ocupar-se’n. L’ambulància va traslladar a les dues dones ferides a l’Hospital de Terrassa. Poc abans de les dotze de la mitjanit, ja s’havia pogut extingir el foc, s’havia ventilat tot l’edifici i els veïns, que per pròpia voluntat havien desallotjat les cases quan tot havia començat, van poder tornar a casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa