MónTerrassa
Tres intoxicats per inhalació de fum en un foc al centre de Terrassa
  • CA

Tres persones han estat intoxicades per inhalació de fum degut a un foc dins d’un habitatge al centre de Terrassa, ahir diumenge a la tarda. El Bombers de la Generalitat de Catalunya informen a Món Terrassa que el foc va ser molt lleu, aixó com la intoxicació de les tres persones, que no van necessitar cap trasllat a cap centre hospitalari.

Els fets van tenir lloc al carrer de la Societat, a tocar amb la cantonada del carrer del Nord, prop de les set en punt de la tarda d’ahir diumenge 22 de maig. El foc es va originar degut a una espelma, que va començar a cremar i es va estendre a una papers del costat. Tres persones es trobaven a l’interior del pis en aquell moment.

Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís de foc i quatre dotacions es van dirigir fins al lloc indicat, tot i que finalment només se’n van quedar una, ja que exposen que el foc era molt lleu. La dotació va apagar el foc que s’havia propagat als papers ràpidament, de tal manera que cap part de la casa va resultar afectada.

Les tres persones que hi havia a l’interior del pis van ser intoxicades molt lleument per inhalació de fum. Ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques van assistir als tres afectats en el lloc dels fets, que finalment no van necessitar cap trasllat a cap centre hospitalari.

Incendi de matolls

Minuts més tard d’aquest incident al carrer de la Societat, els Bombers de la Generalitat van rebre un altre avís d’un incendi al barri de la Maurina. Passaven deu minuts de les set en punt de la tarda d’ahir diumenge quan els Bombers els va arribar una alarma d’un incendi de matolls al carrer de Núria, entre els carrers d’Antoninus Pius i Blasco de Garay.

Una dotació de Bombers es va dirigir fins al lloc indicat i va realitzar les tasques necessàries per apagar el foc, que va cremar 200 m2 de matolls. L’actuació va durar aproximadament mitja hora. Es desconeix l’origen de les flames, i no consta que cap persona resultés ferida degut a aquest incendi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa