MónTerrassa
Un intoxicat per inhalació de fum en un incendi a Terrassa

Un incendi va cremar el safareig d’un habitatge a l’avinguda de Barcelona de Terrassa ahir al migdia i va deixar una persona intoxicada per inhalació de fum, que va haver de ser atesa pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que hi van treballar amb tres dotacions.

Els fets van tenir lloc quan faltaven alguns minuts per dos quarts d’una del migdia en un habitatge dels baixos situat a l’avinguda de Barcelona, entre el carrer de Ricardo Caro i el carrer de Lleó XIII. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’incendi concretament a les 12:26h i van activar fins a tres dotacions que es van dirigir fins al lloc indicat ràpidament.

Arribats al lloc, van comprovar que l’incendi era positiu i afectava un safareig. Van dur a terme les tasques d’extinció, i posteriorment van ventilar i van comprovar tots els pisos que compartien pati de safareig perquè no hi hagués ningú a l’interior i veure que no hi havia més afectacions.

Això sí, una persona va haver de ser atesa pel SEM per intoxicació per inhalació de fum. Tot i així, li van donar l’alta ‘in situ’ i no va haver de ser evacuada a cap centre hospitalari. Vint minuts més tard, a les 12:48h, van donar per finalitzat el servei. No consta que l’incendi hagi deixat cap més persona ferida.

Dues persones denunciades a Terrassa arrel d’una discusió

Prop d’on va succeir aquest incendi, la Policia Municipal de Terrassa va denunciar dues persones el dilluns a la tarda. Els fets van tenir lloc a les 17:50h a l’avinguda de Barcelona, cantonada amb el carrer de Lleó XIII, una cantonada metres més amunt de l’ubicació de l’incendi. Dues persones estaven discutint i la Policia Municipal va haver d’intervenir. Les van identificar i van acabar denunciant-ne una per desobediència i l’altra per tinença de 19,3 g d’haixix i per falta de respecte als agents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa