MónTerrassa
S’incendia un tendal en un pis al barri de Vallparadís de Terrassa
  • CA

Un incendi va cremar un tendal d’un pis situat al barri de Vallparadís de Terrassa ahir dijous a la tarda. L’incendi va mobilitzar fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, tot i que en arribar el foc ja havia estat apagat. No s’han de lamentar danys personals.

Els fets van tenir lloc quan faltaven alguns minuts per un quart de sis de la tarda (a les 17:11h, concretament) al carrer de Salmerón, a tocar del passeig del Vint-i-dos de Juliol. En rebre l’avís, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya es van activar i es van dirigir ràpidament fins a l’adreça indicada.

Però en arribar, van comprovar que el foc ja havia estat apagat per altres persones. Tampoc no s’havia estès per cap altra punt del pis. Tot i així, van dur a terme les tasques de revisió per tal de comprovar que el foc estigués completament extingit. Al cap de mitja hora, aproximadament, es va donar per finalitzat el servei.

S’incendia una motocicleta al carrer del Nord de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir a primera hora de la tarda en un altre incendi a Terrassa. Aquest va tenir lloc a la zona del centre de la ciutat, al carrer del Nord, unes dues hores abans. Prop de les tres de la tarda, els Bombers van rebre un avís d’una motocicleta que estava en flames.

Els Bombers van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat. En arribar, van comprovar que l’incendi al vehicle ja havia estat apagat, però tot i així, van dur a terme les tasques de revisió per comprovar que estigués totalment extingit i van acabar de refredar el vehicle. Al cap d’uns minuts van donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa