MónTerrassa
Incendi en un habitatge a l’avinguda de Madrid de Terrassa

Un incendi en un habitatge a l’avinguda de Madrid de Terrassa va generar alarma ahir a la tarda. El foc va afectar un safareig ubicat en un pati de llums, segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, que “dues persones que es trobaven a l’interior de la vivenda van poder extingir amb extintors”. No consta que hi hagin persones ferides.

Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts que dos quarts de set de la tarda d’ahir dimarts, dia 14 de març. En rebre l’avís, es van activar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya que es van dirigir ràpidament fins al lloc, així com tres dotacions de la Policia Municipal de Terrassa, que havien rebut l’avís per part del 112 informant que “sortia fum blanc” de l’habitatge.

En arribar, la policia local va tallar el trànsit a la rotonda de la carretera de Montcada amb l’avinguda de Madrid, així com l’accés al carrer de la Rioja amb l’avinguda de Madrid. Els Bombers van comprovar que l’incendi afectava un safareig ubicat en un pati de llums i va desallotjar l’edifici, segons informa la policia. Però, a la seva arribada, van observar que “hi havia dues persones a l’interior de la vivenda que ja havien apagat el foc amb extintors”.

Així doncs, els Bombers de la Generalitat van dur a terme les tasques per acabar de revisar l’extinció del foc i refredar. Al cap de mitja hora, aproximadament, van donar per finalitzat el servei. Cap persona va resultar ferida.

Quatre policies ferits en un robatori amb violència a Terrassa

Quatre agents policials de la Policia Local van resultar ferits en un robatori en violència al Polígon Industrial de Santa Eulàlia de Terrassa el passat diumenge a la matinada. Segons informa la Policia Municipal de Terrassa, el lladre va intentar robar un telèfon mòbil i, quan els agents van intervenir, els va colpejar ocasionant diverses lesions que van necessitar assistència mèdica. El presumpte autor del robatori va acabar detingut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa