MónTerrassa
Incendi amb un ferit en un pis de Cementiri Vell de Terrassa
  • CA

Incendi amb una persona ferida en un pis del barri del Cementiri Vell de Terrassa. Aquest dilluns, dia 14 de novembre, cap a les nou del matí, els serveis d’emergència han rebut un avís d’alerta procedent d’un habitatge ubicat al carrer Ramon y Cajal, en el bloc de pisos del número 161. Fins a quatre dotacions dels Bombers, ambulàncies del SEM i dotacions de la Policia Municipal de Terrassa s’han desplaçat fins al lloc indicat. L’edifici fa cantonada amb la carretera de Montcada i gràcies a l’amplada del carrer no ha calgut tallar el trànsit del vial.

En arribar s’han trobat que l’immoble afectat es trobava en un quart pis, dalt de tot de l’edifici. Des del balcó es podia apreciar la fumera que sortia, la qual cosa ha cridat també l’atenció dels vianants. Tanmateix, quan els bombers han pujat fins a dalt per comprovar l’incendi, s’han trobat que aquest pràcticament havia estat apagat.

Incendi en un pis del carrer Ramon Y Cajal de Terrassa | @EsterLo02851309

Un electrodomèstic, la causa de l’incendi

I és que un veí, amb l’ajuda d’un extintor, ha pogut intervenir ràpidament i apagar les flames. A més, per evitar que el foc i el fum es propagués ha tancat la porta del punt d’origen, la cuina. No obstant, a causa de la seva intervenció ha patit una lleu inhalació de fum, i ha hagut de ser atès pels serveis mèdics.

Sembla que la causa del foc hauria implicat un electrodomèstic, una assecadora o un rentaplats, no ha quedat encara clar. Els Bombers han procedit a assegurar-se que les flames estaven totalment extingides i han ventilat el pis. Cap a dos quarts i cinc de deu del matí, l’intervenció s’ha donat per finalitzada.

Actuació dels serveis d’emergència en un incendi d’habitatge a Ramon y Cajal | Javier Juárez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa