MónTerrassa
Incendi en un establiment del Mercat de la Independència
  • CA

Ensurt dels grossos al Mercat de la Independència després de proclamar-se un incendi en una una de les parades. Els fets van passar la matinada de dissabte, dia 2 de juliol. Cap a dos quarts de tres del matí, la Policia Municipal de Terrassa va rebre un avís per foc a l’interior de l’equipament del Raval de Montserrat. S’havia activat l’alarma d’incendi de l’edifici.

Una dotació va desplaçar-se fins al lloc per comprovar si hi havia efectivament un incendi. I sí. Els agents van veure que hi havia foc un una de les parades. Així que van procedir a tallar el carrer del Peix. Davant del perill que podia suposar, també es va desallotjar la terrassa d’un establiment pròxim, per tal de poder facilitar la intervenció dels efectius dels Bombers.

Diverses dotacions dels Bombers van intervenir en l’extinció de les flames. Finalment, el foc va afectar totalment la cuina de l’establiment. Els serveis mèdics del SEM no va caldre que intervinguessin perquè no hi va haver cap persona ferida. Afortunadament, les flames ni el fum van afectar la resta de parades del Mercat de la Independència.

Botellot en un parc infantil de la Maurina

D’altra banda, aquest diumenge dia 3 de juliol, el telèfon d’emergències 112 va rebre un avís. Una trucada d’un veí del barri de La Maurina informava que hi havia un grup de persones causant molèsties. Passaven pocs minuts de les sis de la tarda, i els individus es trobaven fent botellot a la plaça de la Maurina.

Fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal, que va localitzar cinc persones a la zona del parc infantil consumint begudes alcohòliques i escoltant música a gran volum. Totes cinc van ser denunciades per generar molèsties al veïnat i per consumir d’alcohol a la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa