MónTerrassa
Un incendi crema totalment una pila de bales de paper
  • CA

Activades fins a un total de 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya per un incendi que crema totalment una pila de bales de paper (uns 400 mestres quadrats) a l’exterior d’una empresa del carrer del Potosí de Castellbisbal (a la comarca del Vallès Occidental). L’avís s’ha rebut a dos quarts de sis. Els efectius de lluita contra el foc han posat línies de contenció al seu voltant per evitar que es propagui a una altra pila.

Els Bombers de la Generalitat han pogut contenir la propagació

Els Bombers de la Generalitat han pogut contenir la propagació als magatzems exteriors de l’empresa de Castellbisbal i han centrat els esforços en remullar la pila que crema complement, gràcies a un gran desplegament d’efectius, que han arribat amb rapidesa al lloc dels fets. No consta, ara per ara, que el sinistre hagi provocat ferits, malgrat l’espectacularitat.

Pel tipus de material, s’han aixecat grans flames cap al cel i la gran fumerada s’ha vist des de llarga distància i des de poblacions properes de la comarca i del Baix Llobregat.

Bolca el seu vehicle a l’avinguda del Vallès de Terrassa

Una persona va resultar ferida en bolcar el seu vehicle a l’avinguda del Vallès de Terrassa. Els agents van tallar el trànsit per facilitar les tasques del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El 112 va informar ahir, a les 20.46 h, que un vehicle havia bolcat a l’avinguda del Vallès, a l’alçada de la carretera de Rubí. Dues dotacions de la Policia Municipal es van dirigir fins al lloc dels fets i van comprovar que una persona havia resultat ferida.

Els agents van tallar la circulació de l’avinguda i van desviar el trànsit per la carretera de Rubí mentre el SEM atenia la persona ferida, que va ser traslladada a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa